Vesti - Dogadjaji

Arhitektonsko-umetnička radionica „Pazarski kej”

6. Mar 2018.

Probudi svest o prostoru i kreativno razmišljanje. Oslobodi se rutine. Na radionicama koje vam predstavljamo istraživaće se prostor keja reke Raške, analizirati i raditi parterna rešenje odabranih delova (pešacki most, sastavci, deo samog keja) i dizajn mobilijara (klupe, kante, zelenilo).

Arhitektonsko-umetnička radionica „Pazarski kej” - Novi Pazar

Ideja arhitektonsko-umetniče radionice jeste de se probudi svest o prostoru i podstakne kreativno razmišljanje. U komunikaciji sa arhitektima i radu na sopstvenim malim projektima, 16 učesnika podeljeni u grupama će razvijati sposobnost prostornog mišljenja i inventivnost. Stvaraćemo za sebe, zajednicu i grad. 

Radionice će biti održane tokom tri vikenda od 17.03. do 01.04. i biće propraćene prezentacijama koje će učesnicima približiti probleme i mogućnosti uređenja keja.

Glavni organizatori prve arhitektonske radionice u našem regionu koja za temu ima uređenje keja reka Novog Pazara su Grad Novi Pazar, Kulturni Centar Novi Pazar i RRA SEDA, dok su partneri ​TreeDesign, Fondacija Front, Klub Heroja i naša platforma Novi Pazar Guide.

Prijave su otvorene do 15. marta, a dalja uputstva za prijavu možete dobiti javljanjem na mejl pazarskikej@gmail.com.

Osmislimo naš kej zajedno!

 

Izvor: novipazarguide.com
Piše: 
Fotografija: Front fondacija