Vesti - Dogadjaji

Projekcije filmova 25. i 26. januara

24. Jan 2018.

Predstavljamo vam filmove koji će se krajen januara prikazivati na repertoaru Kulturnog centra u saradnji sa Mobil 3D bioskopom.

Projekcije filmova 25. i 26. januara - Novi Pazar

’’Koko’’ – 3D – 25. januar 2018. godine sa početkom u 16.00h

Animirani film za mališane koji prati Migela koji se, nakon spleta okolnosti, nađe usred avanture koja ga vodi u Zemlju smrti, gde upoznaje prevaranta Hektora (Gael Garsija Bernal), i s njim kreće na put sa ciljem da otkriju istinu o prošlosti Migelove porodice i razlog zbog kojeg su svojim članovima davno odlučili da zabrane muziciranje.

’’Džumandži – dobrodošli u džunglu’’ – 3D – 25. januar sa početkom u 18.00h

Četvoro srednjoškolaca otkriva staru video igricu za koju do tada nisu čuli (Džumandži),  a koja će ih uvući u zabavan svet džungle i zbog koje će postati avatari prema sopstvenom izboru. Spenser će postati štreberski istraživač (Dvejn Džonson), sportista Fridž će postati pravi Ajnštajn (Kevin Hart), popularna devojka Betani će postati sredovečni profesor (Džek Blek), a krhka Marta  će se pretvoriti u neustrašivog ratnika (Karen Gilan).

’’Patuljci sa naslovnih strana’’ – 2D – 25. januar sa početkom u 20.30h i 26. januar 2018. godine sa početkom u 18.00h i 20.00h

Domaći film je nova komedija u režiji Milorada Milinkovića (“Mrtav Ladan”, “Čitulja za Eskobara”) na fantastičan način prikazuje život najvećeg rijaliti maga na ovim prostorima, koga igra Gordan Kičić.

’’Mali vampir’’ – 3D – 26. januar 2018. godine sa početkom u 16.00h

Omiljeno štivo dečaka Antona strašne su priče, posebno o vampirima. Jednog dana dobio je priliku da upozna pravog mladog vampira Rudija, pa i njegovu sestru Anu i štaviše postali su i prijatelji. Rudi se pokazao kao ljubazan, a problem su izazvali su pokušaji Antonovih roditelja da upoznaju njegovog prijatelja.

Ulaznice po ceni od 300 din biće u prodaji na biletarnici Kulturnog centra od 22. januara (ponedeljak) u periodu od 13.00h do 20.00h.

 

Izvor: kcnovipazar.com
Piše: 
Fotografija: Showtime Showdown