Vesti - Dogadjaji

Koncert Mubere Škrijelj Madžović

24. Apr 2017.

Solistički koncert profesorice solo pevanja Mubere Škrijelj Madžović iz Novog Pazara biće održan u utorak u Koncertnoj dvorani Kulturnog centra.

Koncert Mubere Škrijelj Madžović - Novi Pazar

Madžovićeva je radiju Sto plus rekla da je ovo njen drugi solistički koncert na kojem će biti izveden raznovrstan sadržaj.

"Publika će moći da čuje operske arije, solo pesme, sevdalinke, italijanske kancone i nadam se da će im biti zanimljivo", rekla je Madžovićeva.

Madžovićeva je do sada imala preko 50 nastupa, pobednica je brojnih festivala, a u Novom Pazaru je imala solistički koncert 2016. godine, u organizaciji: Kulturnog centra Novi Pazar i Regionalnog pozorišta Novi Pazar.

Dirigent je Dečijeg hora Iznad duge, kao i stalni član žirija Festivala stvaralaštva mladih već 9 godina. Član žirija je i drugih manifestacija u Novom Pazaru i regionu. Recenzent je udžbenika za Muzičku kulturu na bosanskom jeziku. Radi kao profesor Muzičke kulture u osnovnoj školi „Rifat Burdžović Tršo“ u Novom Pazaru i kao saradnik na Internacionalnom univerzitetu, na Pedagoško-psihološkom departmanu.

Pratnja na klaviru će biti Sanja Pantović i Đorđe Petrović.

Koncert je zakazan za 20 časova, a ulaz će biti slobodan.

Izvor: radiostoplus.com
Piše: 
Fotografija: KC Novi Pazar